Onze diensten

Wij adviseren klanten op het gebied van het naleven van wet- en regelgeving (compliance), risicobeheersing (cybersecurity), operational excellence en business enablement.

We doen dit vanuit een heldere klantvraag, een scherpe visie op Identity Driven Security en duidelijke communicatie. Wij nemen verantwoordelijkheid en werken samen op basis van gelijkwaardigheid met een geolied team van ervaren experts, die mensen, processen en technologieën begrijpen.

De technologie passen we alleen aan, indien noodzakelijk. Onze technologie partners zijn CyberArk, ForgeRock, Okta, OneIdentity en SailPoint. Innovatieve partijen die zichzelf hebben bewezen en door analisten zoals Gartner en Forrester worden erkend als leiders in hun veld.

Hoe wij werken

Identity Driven Security richt zich op preventieve maatregelen met IT-oplossingen in de kern. De organisatie eromheen is echter cruciaal voor de effectiviteit van de maatregel. Grabowsky biedt daarom een compleet portfolio van Business Consultancy -diensten, om strategie te bepalen, aantoonbaar risico’s en dreigingen te mitigeren en de juiste technologieën te selecteren zodat gestelde doelen worden behaald. Altijd kijkend vanuit het grotere geheel zowel in de planfase als tijdens implementatie.

Onderdelen van business consultancy zijn:

 • Helder maken van de vraag, vormgeven van roadmaps, business cases en projectplannen;
 • Analyse en advies naar aanleiding van een bedrijfsstrategie, incidenten of veranderde wet- en regelgeving;
 • Borgen van draagvlak en business value voorafgaand aan-, en tijdens implementatieprojecten;
 • Uitvoeren van maturity scans en ondersteunen van quality assurance processen;
 • Stroomlijnen van bedrijfsprocessen zoals processen voor het verschaffen, muteren en intrekken van toegangsrechten

Het implementeren van Identity Driven Security kan een complexe aangelegenheid zijn. Grabowsky helpt graag om het simpel te houden. Daarom delen we de implementatie op in behapbare blokken: per proces, per applicatie en per populatie. Onze iteratieve aanpak helpt om projectrisico’s te minimaliseren. We werken graag in projecten zodat we dan ook verantwoordelijkheid kunnen nemen. Onze ervaren functioneel applicatie consultants, project managers, developers en architecten zorgen gezamenlijk voor een succesvolle implementatie. En onze business consultants zorgen ervoor dat de oplossing landt binnen de organisatie.

Onderdelen van de Grabowsky implementatie dienstverlening zijn:

 • Implementeren van Identity Driven Security technologieën;
 • Realisatie van ‘aantoonbaar in control’ zijn door organisatie, processen & technologie op elkaar af te stemmen;
 • Bestaande technologie migreren of processen automatiseren;
 • Transitie naar de cloud en het consolideren van het applicatielandschap.

Grabowsky biedt organisaties security awareness trainingen waarbij op verschillende manieren aandacht wordt gegeven aan thema’s rondom informatie beveiliging. Doel van dit programma is de bewustwording van leidinggevenden te vergroten op het gebied van informatie beveiliging in het algemeen en logische toegang in het bijzonder.

Trainingen voor Identity Driven Security oplossingen bouwen voort op gespecialiseerde software. We nemen onze klanten graag in een zo vroeg mogelijk stadium mee in de gekozen oplossing en bieden daarvoor (gecertificeerde) trainingen aan voor ons gehele portfolio. Hierdoor maken verschillende doelgroepen gestructureerd kennis met Identity Driven Security.

Identity Driven Security software-oplossingen zijn specialistisch en cruciaal voor de bedrijfsvoering. Vaak is voor het beheer van de oplossing diepgaande kennis nodig. Daarom vragen organisaties om gerichte ondersteuning voor continue dienstverlening. Solution Support en Managed Service van Grabowsky zijn gericht op het ontzorgen in je ondersteuningsbehoefte.

Onderdeel van onze Support / Managed Service dienstverlening is:

 • Reageren op noodsituaties in 24×7 crisisdiensten
 • Efficiënt oplossen van incidenten
 • Ondersteuning bij upgrades
 • Effectief monitoren van serviceniveaus
 • Implementatie van klant service desk naar Grabowsky
 • Functioneel en/of Technisch Beheer
 • Centraal Grabowsky service desk portaal
 • Nederlands en Engels sprekende support medewerkers op eigen locatie werkzaam

Grabowsky – guidance from business perspective

Hoe staat het met de digitale veiligheid van jouw organisatie?

Wil je hier samen eens over sparren? Neem dan contact met ons op!