Onze technologische partners

Om de klantvraag zo goed mogelijk in te vullen, werken wij samen met toonaangevende technologie partners, zoals CyberArk, ForgeRock, Okta, One Identity en SailPoint.

Innovatieve partijen die zichzelf hebben bewezen en door analisten zoals Gartner en Forrester worden erkend als leiders in het veld.

CyberArk

CyberArk

Met CyberArk heeft Grabowsky al sinds 2013 een sterke band voor het beveiligen van speciale toegangsrechten. Grabowsky is in 2016 en 2017 uitgeroepen tot Regional Partner of the year en in 2018 zijn we uitgeroepen tot EMEA partner of the year.

Één van de belangrijkste ’doelen’ voor een cyberaanval is het verkrijgen van hoge bevoegdheden, de zogeheten ‘privileged accounts’. Dit kunnen beheerrechten in systemen zijn, maar ook bijvoorbeeld social media accounts, zoals het twitteradres van Mark Zuckerberg. Deze rechten worden soms nog behandeld als alle andere rechten, maar vanwege de impact van het in verkeerde handen komen van deze rechten, is het noodzakelijk om speciale maatregelen te implementeren.

CyberArk is een echte pionier op het gebied van Privileged Account Security en in het allereerste Gartner Magic Quadrant over Privileged Access Management uitgeroepen tot leader. CyberArk biedt een breed scala aan mogelijkheden om privileged accounts, inloggegevens en bedrijfsgeheimen te beschermen voor zowel mensen als machines, ongeacht of ze zich bevinden in de cloud, on-premise of in hybride omgevingen.

Ontdek de nieuwe Grabowsky PAM Managed Service

Lees meer
ForgeRock

ForgeRock

ForgeRock is één van onze toonaangevende partners waar wij mee samenwerken voor het verbinden van mensen, applicaties en slimme Internet-of-Things apparaten. Grabowsky is een ForgeRock Accredited Delivery Partner. In 2019 is ForgeRock benoemd tot Visionary in Gartner Magic Quadrant voor Access Management.

ForgeRock Identity Platform
Het ForgeRock Identity Platform is ontwikkeld om op een schaalbare manier te integreren met de digitale diensten waar bedrijven vandaag de dag over beschikken. Anders dan standaard customer identity tools is ForgeRock speciaal ontworpen om in te spelen op de behoeften van Internet-of-Things toepassingen. ForgeRock zorgt ervoor dat mensen, apparaten en ‘dingen’ veilig met elkaar verbonden zijn, zodat alles en iedereen met elkaar kan communiceren in de groeiende wereld van Internet-of-Things.

Okta

Okta

Okta is één van onze toonaangevende partners waar wij mee samenwerken voor het efficiënt en veilig verlenen van toegang tot applicaties en systemen. In essentie, controleert het cloud-platform van Okta of de persoon die toegang wil, wel daadwerkelijk de persoon is wie hij zegt dat hij is. Daarnaast biedt Okta de mogelijkheid om de toegangsrechten bij in- door- of uitstroom van medewerkers beter te beheersen.

Okta is één van de snelst groeiende bedrijven op het gebied van Identity-as-a-Service (IDaaS), oftewel het vanuit de cloud veilig verbinden van de juiste mensen, met de juiste technologie, op het juiste moment. Okta is uitgeroepen tot leader in The Forrester Wave™: Identity-As-A-Service (IDaaS) For Enterprise, Q2 2019. Daarnaast is Okta in 2019 voor de derde keer op rij verkozen tot leader in Gartner Magic Quadrant voor Access Management.

Lees meer
OneIdentity

OneIdentity

OneIdentity is één van onze toonaangevende partners waar wij mee samenwerken voor het beheren van identiteiten en hun toegangsrechten.
In 2019 is OneIdentity voor de tweede keer op rij benoemd tot leader in Gartner Magic Quadrant voor Identity Governance and Administration. Daarnaast is OneIdentity benoemt als leader in het KuppingerCole Leadership Compas voor Privileged Access Management.

Identity Manager
Identity Manager helpt bedrijven grip te krijgen op hun informatiebeveiliging en hun efficiency te verhogen. Zo haalt Identity Manager de complexiteit uit de tijdrovende processen die vaak nodig zijn om digitale identiteiten te beheren. Hierdoor komen toegangsbeslissingen weer in de handen van de ‘business’.

SailPoint

SailPoint

SailPoint is één van onze toonaangevende technologie partners waar wij al sinds 2010 mee samenwerken. Als enige SailPoint Admiral Top Delivery Partner in de Benelux helpt Grabowsky organisaties op een efficiënte en veilige manier grip te krijgen op hun digitale identiteiten en bijbehorende toegang. ‘Compliancy’ is één van de belangrijkste pijlers voor de inzet van SailPoint.

In 2019 is SailPoint voor de zesde keer op rij benoemd tot marktleider in Gartner Magic Quadrant voor Identity Governance and Administration. Daarnaast is SailPoint verkozen tot leider in The Forrester Wave™: Identity Management and Governance, Q3 2018.
Het platform van SailPoint beantwoordt in essentie drie cruciale vragen:

  • Wie heeft waar toegang toe?
  • Wie zou waar toegang toe moeten hebben?
  • Hoe wordt die toegang gebruikt?
Lees meer

Grabowsky – guidance from business perspective

Benut jouw organisatie al de waarde van Digital Identity?

Wil je hier samen eens over sparren? Neem dan contact met ons op!