Onze klanten

Wij werken graag samen met klanten die het belang van hun digitale veiligheid onderschrijven en deze met ons naar een hoger plan willen tillen.

Niet alleen vanuit compliance perspectief, maar bovenal voor business efficiency en het borgen van hun eigen reputatie.

Deze uitdaging pakken we integraal aan, dat wil zeggen een gezamenlijke aanpak van people, process & technology. Altijd werkend vanuit een scherpe visie en een helder doel.

“Voor de gemeente Utrecht is het beveiligen van Privileged Accounts van groot belang. Met de Managed Service propositie van Grabowsky heeft GU zich verzekerd van voldoende kennis en voldoende ervaring op het moment dat wij dat nodig hebben.”

“De invoering van Identity & Access Governance binnen de politie is een grote en complexe operatie, waar achter ingrijpende veranderingen in organisatie, proces en techniek coherent moeten worden uitgevoerd. Een dergelijke operatie is niet mogelijk zonder intensieve samenwerking met onze zeer ervaren partner Grabowsky.”

“Grabowsky kent de complexiteit van het IAG-vraagstuk, maar zorgt door middel van een duidelijke en strakke aanpak dat het voor de organisatie simpel en behapbaar blijft.”

“Grabowsky heeft NIBC in het hele traject (Privileged Account Security) uitstekend begeleid en helder geadviseerd in combinatie met kundige consultants, gedegen projectleiding en een open dialoog.”

Het “access management program” is een belangrijk onderdeel van de globale “data protection” strategie van Belfius Bank. Grabowsky leverde een aanzienlijke bijdrage bij de realisatie van dit complexe programma door ondersteuning te bieden bij de uitwerking van een transparante en klantgerichte projectstructuur, en door hun ervaring en knowhow ter beschikking te stellen van de interne equipes zowel op functioneel als op technisch vlak.

Grabowsky – guidance from business perspective

Hoe staat het met de digitale veiligheid van jouw organisatie?

Wil je hier samen eens over sparren? Neem dan contact met ons op!