Onze Klanten

Wij werken graag samen met klanten die het belang van hun digitale weerbaarheid en wendbaarheid onderschrijven en deze met ons willen versterken.

Deze uitdaging pakken we integraal aan, dat wil zeggen een gezamenlijke aanpak van people, process & technology.

In gesprek met NIBC

“Grabowsky heeft NIBC in het hele traject (Privileged Account Security) uitstekend begeleid en helder geadviseerd in combinatie met kundige consultants, gedegen projectleiding en een open dialoog.”

“Voor de gemeente Utrecht is het beveiligen van Privileged Accounts van groot belang. Met de Managed Service propositie van Grabowsky heeft GU zich verzekerd van voldoende kennis en voldoende ervaring op het moment dat wij dat nodig hebben.”

“De invoering van Identity & Access Governance binnen de politie is een grote en complexe operatie, waar achter ingrijpende veranderingen in organisatie, proces en techniek coherent moeten worden uitgevoerd. Een dergelijke operatie is niet mogelijk zonder intensieve samenwerking met onze zeer ervaren partner Grabowsky.”

“Grabowsky kent de complexiteit van het IAG-vraagstuk, maar zorgt door middel van een duidelijke en strakke aanpak dat het voor de organisatie simpel en behapbaar blijft.”

Het “access management program” is een belangrijk onderdeel van de globale “data protection” strategie van Belfius Bank. Grabowsky leverde een aanzienlijke bijdrage bij de realisatie van dit complexe programma door ondersteuning te bieden bij de uitwerking van een transparante en klantgerichte projectstructuur, en door hun ervaring en knowhow ter beschikking te stellen van de interne equipes zowel op functioneel als op technisch vlak.

Grabowsky – guidance from business perspective

Benut jouw organisatie al de waarde van Digital Identity?

Wil je hier samen eens over sparren? Neem dan contact met ons op!