Wat is Okta?

Okta is een Digital Identity platform, waarmee je de identiteiten binnen én buiten jouw organisatie kunt beheren. Het platform zorgt dat alle identiteiten, van klanten tot werknemers, toegang krijgen op een veilige en snelle manier.

Okta is een Identity-as-a-Service (IDaaS) platform. Dit betekent dat het Digital Identity platform volledig in de cloud draait op basis van een SaaS model.  Hierdoor is Okta snel en gemakkelijk te implementeren en geschikt voor zowel kleine als grote organisaties.

Waarom Okta als Digital Identity platform?

Net als traditionele Identity and Access Management (IAM) oplossingen, helpt Okta organisaties om ervoor te zorgen dat de juiste digitale identiteiten toegang hebben tot de juiste middelen. Maar waar traditionele oplossingen vaak complex zijn en beperkt – met lange implementatietrajecten en grote beheerslast tot gevolg – kun je met Okta snel en effectief aan de slag om je organisatie weerbaarder en wendbaarder te maken.

Integreer op een eenvoudige wijze met meer dan 7000 applicaties via standaardkoppelingen.

Laat gebruikers veilig inloggen via moderne authenticatiemethoden, zoals de Okta Verify app, de authenticatie apps van Google en Microsoft, hardware tokens (zoals de Yubikey) en met Windows Hello. Ook ondersteunt Okta meer traditionele methoden zoals SMS en e-mail.

Regel de on- en offboarding van gebruikers efficiënt met behulp van de Lifecycle Management-module.

Geef je werknemers en klanten de mogelijkheid om in te loggen in applicaties en systemen van jouw organisatie met het account van hun eigen organisatie of bijvoorbeeld met hun Google- of Facebookaccount.

“Maak het aanvallers een stuk lastiger door de inlogpogingen van malafide IP-adressen te blokkeren.”

Okta Workforce Identity

Geef werknemers, partners en leveranciers veilig en snel toegang tot de digitale omgeving van jouw organisatie.

API Access Management

Access Gateway

Single Sign-On

Universal Directory

Adaptive MFA

Lifecycle Management

Advanced Server Access

Meer weten over Digital Identity voor je medewerkers?

Okta Customer Identity

Geef klanten een veilige en naadloze registratie- en inlogervaring bij jouw online diensten.

Identity Analytics

Privacy & Consent Management

Progressive Profiling

Strong Customer Authentication (SCA) en Single-Sign-On (SSO)

Beveiliging van API’s

Identity Proofing

Wachtwoord- en profielbeheer door klanten

Meer weten over Digital Identity voor je klanten?

Grabowsky & Okta

Grabowsky gelooft in de technologie van Okta en investeert daarom sinds 2019 in de relatie met Okta met als resultaat dat wij in Nederland al snel een formele partnerstatus kregen. Ons Okta-team bestaat uit 4 gecertificeerde Okta-consultants. Bij Grabowsky gebruiken wij zelf ook Okta om onze medewerkers dagelijks veilig en snel te laten werken.

Vragen?
Wij helpen je graag.