HauteRoute

Access Control

Bewaken van toegang tot applicaties en systemen

Het betrouwbaar, veilig en efficiënt kunnen benaderen van digitale voorzieningen is cruciaal geworden. Het is randvoorwaardelijk voor de veranderingen die organisaties ondergaan of in het vooruitzicht hebben. Het is essentieel voor effectieve samenwerking binnen organisaties en tussen organisaties onderling. Zonder goed ingeregelde toegang is er geen zekerheid over de beveiliging en de privacy van informatie en systemen.

Er zijn verschillende technologieën die gebruikt worden om dit te realiseren. Er is technologie om ervoor te zorgen dat verschillende bronnen van identiteitsinformatie kunnen samenwerken (‘federatie’). Andere technologie zorgt ervoor dat je één gebruikersnaam in verschillende systemen hebt en niet steeds opnieuw hoeft in te loggen (‘single sign-on’). Weer andere technologie zorgt ervoor dat je niet met alleen een wachtwoord inlogt, maar een combinatie van wachtwoord en SMS, of een combinatie van pas en pincode.

Daarnaast merken we een groei naar het gebruik van mobiele toepassingen. Mobiele devices zijn handzaam, en de apps makkelijk en snel. Ook kunnen ze extra veiligheid bieden: door tijdens het inloggen een code naar een app te sturen, is het mobiele device een extra drempel die door criminelen geslecht moet worden. Deze manier van beveiligen combineert krachtig met de voorkeur van veel medewerkers en consumenten voor werken met apps. Hiermee verandert de manier van zaken doen met consumenten en zorgt voor een scala aan nieuwe business opportunity's.

Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen bij de juiste gegevens kunnen, waarmee de privacy richtlijnen worden geborgd en nieuwe business opportunity's ontstaan.

Gebruikte technologie: Forgerock, Okta

Forgerock

okta

GUIDANCE FROM BUSINESS PERSPECTIVE

CONTACT
Koninginnegracht 52
2514 AE  Den Haag
T +31 (0)70 3131 020
info@nl.grabowsky.com
Routebeschrijving

Maurits Sabbestraat 82
2800 Mechelen
T +32 1565 750 7
info@be.grabowsky.com
Routebeschrijving

FOLLOW US

linkedin linkedin

Privacy Reglement
Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Vacatures