HauteRoute

Privileged Account Security

Beveiligen van speciale toegangsrechten

Eén van de belangrijkste ’doelen’ voor een cyberaanval is het verkrijgen van hoge bevoegdheden. Dit kunnen administratorrechten in systemen zijn, maar ook social media accounts, zoals het twitteradres van Mark Zuckerberg. Deze rechten worden soms nog behandeld als alle andere rechten, maar vanwege de impact van het in verkeerde handen komen van deze rechten, is het gerechtvaardigd om speciale maatregelen te implementeren.

Deze maatregelen beginnen bij het idee dat personen niet rechtstreeks gebruik kunnen maken van deze accounts, omdat het wachtwoord in een digitale kluis zit. Dit maakt het mogelijk om het wachtwoord automatisch aan te passen of dat rechten alleen gebruikt kunnen worden als een tweede paar ogen meekijkt. Deze maatregelen verminderen de risico’s aanzienlijk.

Wij zorgen voor inzicht in het gebruik van de rechten, waarbij wachtwoorden automatisch kunnen worden gewijzigd, het gebruik kan worden opgenomen, of bepaalde handelingen worden beperkt of gecontroleerd toegestaan. Ook bieden we dashboards aan, waarbij de status van de speciale toegangsrechten continue kan worden gemonitord.

Gebruikte technologie: CyberArk (enige Platinum partner van Nederland)

logo1

GUIDANCE FROM BUSINESS PERSPECTIVE

CONTACT
Koninginnegracht 52
2514 AE  Den Haag
T +31 (0)70 3131 020
info@nl.grabowsky.com
Routebeschrijving

Maurits Sabbestraat 82
2800 Mechelen
T +32 1565 750 7
info@be.grabowsky.com
Routebeschrijving

FOLLOW US

linkedin linkedin

Privacy Reglement
Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Vacatures