Binnen de Benelux is Grabowsky al meer dan 30 jaar een betrouwbare gids op het gebied van Digital Identity. Wij versterken de weerbaarheid en wendbaarheid van kleine en grote organisaties. Wij willen écht begrijpen wat de klantvraag is en structureren de klantvraag daarom altijd aan de hand van de business drivers: Business enablement, Business efficiency, Compliance, Security and Risk, User experience.

Digital Identity bestaat uit de volgende domeinen:

  • Workforce Identity (Access Management & Identity Governance and Administration).
  • Customer Identity & Access Management (CIAM)
  • Privileged Access Management (PAM)
  • Identity of Things (IoT)

Vraagstukken op het gebied van Digital Identity benaderen wij altijd strategisch en voeren wij uit aan de hand van onze eigen unieke aanpak. Dit bewezen succesvolle concept noemen we ‘Securing the value of identity’. We kunnen de waarde die de klant vraagt daadwerkelijk realiseren door diepe kennis en ervaring van ons goed geoliede team. Van het opstellen van een visie, roadmap, architectuur en business case tot aan het implementeren van processen, de juiste technische tooling en het in beheer nemen van de oplossing. Onze oplossingen zijn altijd praktisch realiseerbaar, voorspelbaar en houden rekening met people, process en technology.

Onze technologiepartners zijn CyberArk, ForgeRock, Okta, One Identity en SailPoint. Innovatieve partijen die zichzelf hebben bewezen en door analisten zoals Gartner en Forrester worden erkend als leiders in hun veld. Grabowsky heeft de volgende prijzen gewonnen:

  • SailPoint Admiral Top Delivery Partner 2020, 2019, 2018
  • Sailpoint EMEA Partner of the year 2019
  • CyberArk EMEA Partner of the year 2018 en Regional Partner of the year in 2017 & 2016.

Wij werken voor toonaangevende organisaties in de Benelux en doen dat met daadkracht en een persoonlijkheid die past bij een hard groeiend en meedenkend bedrijf.

Management team

Om succesvol te kunnen zijn in deze sterk veranderende markt is goed teamwork essentieel. Wij kennen elkaar goed, vormen een stabiel team en delen een helder doel met betrekking tot hetgeen we met Grabowsky willen bereiken. Ieder teamlid vult een specifieke rol in op basis van zijn eigen kwaliteiten en ervaring:

Steven Daniëls

Steven Daniëls

Managing Director & Owner

Lees meer
Jos Akkermans

Jos Akkermans

Visie & Portfolio

Lees meer
Wijnand van Domselaar

Wijnand van Domselaar

HR & Support

Lees meer
Désiré Noël

Désiré Noël

Managing Director & Co-owner België Luxemburg

Lees meer
Ben Verbelen

Ben Verbelen

Managing Partner België Luxemburg

Lees meer

Raad van Advies

Laurens Binken

Laurens Binken

Adviseur

Lees meer
Kees van den Andel

Kees van den Andel

Adviseur

Lees meer
Arnoud Martens

Arnoud Martens

Adviseur

Lees meer

Grabowsky – guidance from business perspective

Benut jouw organisatie al de waarde van Digital Identity?

Wil je hier samen eens over sparren? Neem dan contact met ons op!