HauteRoute

desireDésiré Noël
General Manager & Co-owner BeLux

Désiré is actief in het Identity & Access Management domein sinds 2000. In 2002 startte hij zijn eigen bedrijf Adinsec, volledig gefocust op IAM. Sinds medio-2013 stapte hij met Adinsec in een partnership met Grabowsky. Désiré beheert alle Grabowsky operaties en activiteiten in België en Luxemburg.

Zijn belangrijkste kracht is het begeleiden van prospects en klanten naar succesvolle IAM/IAG/IGA implementaties in hun organisatie, beginnend bij het opbouwen van de business case samen met de klant tot het implementeren van een gefaseerde migratie van de huidige situatie naar volledig functionele Identity Driven Security. Belangrijke waarden voor Désiré zijn business ethiek en een familiale sfeer, niet enkel binnen zijn eigen team maar binnen de hele klanten gemeenschap.

Désiré begon zijn loopbaan in IT in 1980 als analyst-programmeur en later als systeem ingenieur. In 1985 vervoegde hij een software leverancier als consultant. Sinds 1988 heeft Désiré meerdere sales management rollen vervuld in een aantal Amerikaanse software bedrijven, tot hij in 2002 Adinsec oprichtte.
Désiré is burgerlijk ingenieur (ir) in Computerwetenschappen – Toegepaste Wiskunde van de universiteit van Leuven.

CONTACT
Koninginnegracht 52
2514 AE  Den Haag
T +31 (0)70 3131 020
info@nl.grabowsky.com
Routebeschrijving

Maurits Sabbestraat 82
2800 Mechelen
T +32 1565 750 7
info@be.grabowsky.com
Routebeschrijving

FOLLOW US

linkedin linkedin

Privacy Reglement
Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Vacatures