Désiré Noël

General Manager en Co-owner, België en Luxemburg

Désiré is actief in het Identity & Access Management domein sinds 2000. In 2002 startte hij zijn eigen bedrijf Adinsec, volledig gefocust op IAM. Sinds medio-2013 stapte hij met Adinsec in een partnership met Grabowsky. Désiré beheert alle Grabowsky operaties en activiteiten in België en Luxemburg.

Zijn belangrijkste kracht is het begeleiden van prospects en klanten naar succesvolle IAM/IAG/IGA implementaties in hun organisatie, beginnend bij het opbouwen van de business case samen met de klant tot het implementeren van een gefaseerde migratie van de huidige situatie naar volledig functionele Identity Driven Security. Belangrijke waarden voor Désiré zijn business ethiek en een familiale sfeer, niet enkel binnen zijn eigen team maar binnen de hele klanten gemeenschap.

Désiré begon zijn loopbaan in IT in 1980 als analyst-programmeur en later als systeem ingenieur. In 1985 vervoegde hij een software leverancier als consultant. Sinds 1988 heeft Désiré meerdere sales management rollen vervuld in een aantal Amerikaanse software bedrijven, tot hij in 2002 Adinsec oprichtte.
Désiré is burgerlijk ingenieur (ir) in Computerwetenschappen – Toegepaste Wiskunde van de universiteit van Leuven.

Grabowsky – guidance from business perspective

Benut jouw organisatie al de waarde van Digital Identity?

Wil je hier samen eens over sparren? Neem dan contact met ons op!