Wijnand van Domselaar

HR & Support

Wijnand heeft 20 jaar ervaring in de IT, met een focus op development, project management, delivery en HR management. Sinds 2010 is hij werkzaam bij Grabowsky en verantwoordelijk voor HR en Support.

Met zijn oog voor mensen en detail verbindt Wijnand mensen op een natuurlijke wijze. En werkt hij zo binnen Grabowsky, als HR verantwoordelijke, aan een omgeving waar eenieder zich ondersteund en begrepen voelt. Een omgeving waar persoonlijke groei gestimuleerd wordt. Daarnaast blijft de technisch inhoudelijke kant ook altijd zijn interesse hebben. Deze kennis en ervaring zijn van grote waarde in zijn rol als verantwoordelijke voor Support.

Wijnand is begonnen, als developer, gedetacheerd bij het ministerie van VROM. Daar nam hij al snel de projectleiding taken op zich en bouwde hij actief aan de klantrelaties. Deze combinatie van account management, project management en lead development heeft hij vervolgens, ook bij Grabowsky, in meerdere projecten en steeds samen met een team, succesvol toegepast.

Grabowsky – guidance from business perspective

Benut jouw organisatie al de waarde van Digital Identity?

Wil je hier samen eens over sparren? Neem dan contact met ons op!