Junior Project Manager

Uitdaging? Verantwoordelijkheid? Vrijheid?
Als Junior Project Manager in het uitdagende vakgebied ‘Digital Identity’ krijg je het allemaal. Het aantal projecten binnen onze organisatie groeit. Daarom hebben we behoefte aan iemand die onze Project Managers komt ondersteunen. En die op termijn ook ambitie heeft om zelf de rol van Project Manager te vervullen en meer kennis te krijgen van het vakgebied. Je bent als Junior Project Manager verantwoordelijk voor de interne ondersteuning van onze Project Managers en voor een aantal eigen kleinere projecten. Deze nieuwe functie geeft je de vrijheid om je rol zo in te vullen hoe jij denkt dat deze het meest effectief is.

Wat ga je doen?

Onze Project Managers zijn verantwoordelijk voor uitdagende projecten op het gebied van IT security voor diverse branches als finance, handel, dienstverlening en de overheid. Jij bewaakt het globale overzicht van de ruim 60 lopende projecten op het gebied van planning, budget en uren en zorgt voor een tijdige signalering van deadlines en uitdagingen binnen de projecten.

Je bent als Junior Project Manager verantwoordelijk voor: 

 • De projectadministratie, zoals het inrichten van de online omgeving van het project in SharePoint en Jira, het maken van planningen en de voorbereiding voor facturatie en rapportage. Ook draag je zorg voor het proces voorafgaand aan de start van het project door het controleren van de opdracht op volledigheid en correctheid. En je zorgt er voor dat de Project Manager direct kan starten met zijn/haar project.
 • Het bewaken van de interne urenregistratie van alle projecten. Je zorgt voor een tijdige en volledige urenregistratie van alle betrokken collega’s binnen de verschillende projecten in het programma TimeTell, waar je ook applicatie eigenaar van wordt.  
 • De realisatie van een uniforme werkwijze van de projectuitvoering. Je ontwikkelt standaarden, templates en beschrijft interne processen.
 • De data analyse en de rapportage van de bevindingen en verworven kennis na afloop van een project. Jij zet de cijfers op een rij zodat we daar van kunnen leren voor volgende projecten. 
 • Het projectmanagement, de communicatie en de administratie van kleinere (deel)projecten. Bijvoorbeeld de uitbreiding of upgrade van een bestaande softwareoplossing bij de klant.

Nieuwsgierig naar Grabowksy?

Binnen de Benelux is Grabowsky al bijna 35 jaar een sterke speler op het gebied van Digital Identity. Wij willen écht begrijpen wat de klantvraag is en structureren de klantvraag daarom altijd aan de hand van de business drivers: Business enablement, Business efficiency, Compliance, Security and Risk en User experience.

Wie ben jij?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO/WO opleiding. 
 • Je bent helder en overtuigend in je communicatie. Je beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift en de Engelse taal voldoende.  
 • Je houdt van een gezellige en informele sfeer en wil naast hard werken ook bijdragen aan het samen leuk hebben. 
 • Je houdt van een uitdaging, bent flexibel en wil jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. 
 • Je werkt accuraat en gestructureerd. Je krijgt energie van dingen op orde brengen en processen inrichten. 
 • Je bent proactief, een doorpakker en daadkrachtig en je kan zowel zelfstandig als in een team werken. 

Wat bieden wij?

Werken kun je overal, jezelf ontwikkelen als mens en als professional doe je bij Grabowsky! Naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij: 

 • Vrijheid en verantwoordelijkheid: ruimte voor eigen inbreng en zelfontplooiing.
 • Ontwikkeling: datgene wat jou helpt om jouw potentieel verder te ontdekken en maximaal te benutten.
 • Persoonlijke aandacht: een organisatie waar met menselijke maat gehandeld wordt en het individu boven een bepaalde rol of situatie geplaatst wordt; we kijken naar wat echt het beste bij je past en het beste voor je is.
 • Inspiratie: een omgeving waar er naast hard werken ook samen leuke dingen worden gedaan zoals onze GrabowSKI, sportevenementen, bioscoop avonden en kwartaaldiners.

Meer weten?

Nog vragen of behoefte aan meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Sabine of Sam via: jobs@grabowsky.com.

Ben jij de Junior Project Manager die wij zoeken?  * = verplicht veld