Onze visie

Door de jaren heen werd Identity & Access Management (IAM) gezien als essentiële hygiëne factor voor compliance, security & risk en business efficiency doeleinden voor grote en middelgrote organisaties. Voor deze organisaties was IAM vaak een complexe technologische uitdaging. Deze legacy systemen kunnen nu een hindernis vormen voor flexibiliteit, verandering en de algehele bedrijfsvoering.

Met nieuwe ontwikkelingen zoals Cloud-diensten, digitale transformaties en snel veranderende samenwerkingen, zien we dat de Digitale Identiteit, de Digital Identity, steeds belangrijker wordt.

Digital identity is de business enabler voor de digitale transformatie en maakt een frictieloze en gepersonaliseerde user experience mogelijk. Dit maakt Digital Identity een fundamentele voorwaarde voor succes voor zowel grote als kleine organisaties.

Iedereen, ook degenen zonder kennis en ervaring op het gebied van IAM, moet de waarde van Digital Identity benutten door het te gebruiken als een strategische component in hun bedrijfsvoering. Dit concept noemen we “Securing the value of identity”.

Grabowsky – guidance from business perspective

Benut jouw organisatie al de waarde van Digital Identity?

Wil je hier samen eens over sparren? Neem dan contact met ons op!