Wat wij doen

Juist nu we door de digitale transformatie meer en meer gebruik maken van oplossingen zoals Office 365, AWS, ServiceNow en Workday is de vraag wie er toegang heeft tot welke applicaties en informatie des te belangrijker.

We kunnen immers niet meer vertrouwen op traditionele beveiliging en hanteren daarom nu concepten als ‘zero trust architectuur’.

Of het nou gaat om klanten, partners, medewerkers, beheerders of patiënten, Grabowsky helpt met het beantwoorden van drie kritische vragen:

Je bepaalt zelf welke regels moeten worden gevolgd bij het bepalen wie wel en geen toegang krijgt. Als gebruikers dan aan boord komen, van rol en project veranderen, wordt toegang verleend of bijgewerkt om hen te geven wat ze nodig hebben om de klus te klaren. En als ze de organisatie verlaten, wordt alle toegang onmiddellijk uitgeschakeld. Toegangsbeleid en rapporten maken het eenvoudig om naleving aan auditors aan te tonen. En met het inzicht zijn we in staat om taken veilig te automatiseren – wat zorgt voor minder hoofdpijn, enorme besparingen en een aanzienlijk hogere productiviteit.

Identity Assurance

Identity Assurance

Bewaken van identiteiten en hun toegangsrechten

Is de persoon die toegang wil, wel echt wie hij zegt dat hij is?

Access Assurance

Beheren van toegang tot applicaties en systemen

Kan de persoon bij alles wat hij nodig heeft om zijn werk goed uit te voeren?

Activity Assurance

Activity Assurance

Analyse van gebruikersactiviteit en -gedrag

Gebruikt de persoon de toegang zoals die bedoeld is of is het gedrag afwijkend?

Grabowsky – guidance from business perspective

Hoe staat het met de digitale veiligheid van jouw organisatie?

Wil je hier samen eens over sparren? Neem dan contact met ons op!