Ben jij de sterke speler die ons TOP-team komt versterken? De enthousiaste en gedreven (young) professional die wil werken in het uitdagende veld van Digital Identity? We groeien hard en om aan de vraag van onze toonaangevende klanten te blijven voldoen zijn we op zoek naar jou. Onze collega’s die met passie voor het vak, elke dag een beetje beter willen worden en bereid zijn een ander te helpen, heten je graag welkom in hun team.

Binnen de Benelux is Grabowsky al bijna 35 jaar een sterke speler op het gebied van Digital Identity. Wij versterken de weerbaarheid en wendbaarheid van kleine en grote organisaties. We zorgen dat organisaties het gewenste doel bereiken door het uitstippelen van de juiste route, het adviseren en implementeren van de juiste technische tooling en het bieden van de juiste support. Onze technologiepartners zijn innovatieve partijen zoals CyberArk, ForgeRock, Okta, One Identity en SailPoint. Grabowsky heeft de volgende prijzen gewonnen:

  • One Identity EMEA Innovation Award 2021
  • SailPoint Admiral Top Delivery Partner 2020, 2019, 2018
  • SailPoint EMEA partner of the year 2019
  • CyberArk EMEA Partner of the year 2018 en Regional Partner of the year in 2017 & 2016.

Bij Grabowsky hebben we aandacht voor onze medewerkers en streven we er iedere dag naar onze medewerkers als mens en als professional verder te helpen in hun ontwikkeling. Dit doen we vanuit hun eigen persoonlijkheid, interesses, talenten en vaardigheden, zodat ze energie krijgen van dat wat ze doen.

Direct solliciteren?

Prestaties

 

  • Medewerkers geven Grabowsky een 8,8 en een eNPS van 67% (binnen de IT-branche 2019 was dit gemiddeld 52%).
  • Afgelopen 3 jaar zijn 22 van de 36 nieuwe medewerkers aangebracht door eigen medewerkers.
  • Afgelopen 3 jaar is Grabowsky 45% gegroeid in aantal medewerkers.
  • 53% van de medewerkers werkt langer dan 3 jaar bij Grabowsky.
  • Een ziekteverzuim van 1,2% over de afgelopen 10 jaar.

Nieuwsgierig? Dit zeggen onze collega's

Irene Torrubia

Solution Consultant

Irene

Lees het verhaal van Irene

“De bedrijfscultuur, de drive om waarde te leveren aan de klant, het projectportfolio en de mogelijkheid om mijn functie af te stemmen op mijn vaardigheden en ambities spraken mij erg aan.”

Len Verdel

Project Manager

Screenshot 2021-01-20 at 11.03.49

Lees het verhaal van Len

“Na een periode gewerkt te hebben bij een van de grote spelers op de energiemarkt was ik op zoek naar een klein bedrijf waar het uitgangspunt is werken met elkaar voor elkaar, met de sfeer van een familiebedrijf. Per toeval kwam ik bij Grabowsky terecht waar het direct goed voelde.”

Anouk Mulder

Practice lead

FP Fotografie HR -36

Lees het verhaal van Anouk

“De kleinschaligheid van Grabowsky, de fijne informele sfeer, het brede portfolio aan klanten en de mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling maken mijn werk inderdaad aantrekkelijk en uitdagend!”

Thijmen Duive

Practice lead

portretten-1262

Lees het verhaal van Thijmen

“Als jij je best doet, zorgen wij er samen voor dat je het vak onder knie krijgt, luidde de boodschap. Deze mentaliteit creëert een vertrouwde werkomgeving met een fijne werksfeer en een heus familiegevoel”

Jeroen van Draanen

Consultant/Project Manager

Jeroen van Draanen

Lees het verhaal van Jeroen

“Projecten doen we samen; met de klant, met het projectteam, maar ook samen met heel Grabowsky. We staan voor elkaar klaar en omdat we met ervaren en slimme mensen werken die initiatief nemen en mogelijkheden zien, realiseren we geweldige dingen; Een gouden formule!”

Paulina Eijgelaar

Senior Solution Consultant

FP Fotografie HR -50

Lees het verhaal van Paulina

“De sfeer is altijd goed en het contact met collega’s blijft ook aanwezig als ik bij een klant zit. Het is fijn om onderdeel van een team uit te maken waarin iedereen zijn/haar expertise heeft en deze gebruikt om elkaar direct te helpen.”