Aantrekkelijk en uitdagend!

Aantrekkelijk en uitdagend. Dat was mijn gedachte na de gesprekken bij Grabowsky. Werken op het snijvlak van IT en de business, wat is er mooier? Na de afronding van mijn studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap in Utrecht ging ik op zoek naar werk waarin ik de opgedane kennis kon combineren met mijn interesse voor security & IT.

Ik kwam terecht bij een grote ICT-dienstverlener. Daar deed ik o.a. opdrachten binnen het IAM-domein en besloot ik mij hierin verder te specialiseren.

In mijn huidige functie als Practice Lead – Business Consultancy ben ik de onmisbare schakel tussen IT en de business. Samenwerking tussen deze partijen is essentieel voor het realiseren van een succesvolle oplossing van de vraagstukken.

De kleinschaligheid van Grabowsky, de fijne informele sfeer, het brede portfolio aan klanten en de mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling maken mijn werk inderdaad aantrekkelijk en uitdagend!

Anouk Mulder

Practice Lead

FP Fotografie HR -36

Direct solliciteren?

Lees ook de andere verhalen

Irene Torrubia

Solution Consultant

Irene

Lees het verhaal van Irene

“De bedrijfscultuur, de drive om waarde te leveren aan de klant, het projectportfolio en de mogelijkheid om mijn functie af te stemmen op mijn vaardigheden en ambities spraken mij erg aan.”

Len Verdel

Project Manager

Screenshot 2021-01-20 at 11.03.49

Lees het verhaal van Len

“Na een periode gewerkt te hebben bij een van de grote spelers op de energiemarkt was ik op zoek naar een klein bedrijf waar het uitgangspunt is werken met elkaar voor elkaar, met de sfeer van een familiebedrijf. Per toeval kwam ik bij Grabowsky terecht waar het direct goed voelde.”

Thijmen Duive

Practice lead

portretten-1262

Lees het verhaal van Thijmen

“Als jij je best doet, zorgen wij er samen voor dat je het vak onder knie krijgt, luidde de boodschap. Deze mentaliteit creëert een vertrouwde werkomgeving met een fijne werksfeer en een heus familiegevoel”

Paulina Eijgelaar

Senior Solution Consultant

FP Fotografie HR -50

Lees het verhaal van Paulina

“De sfeer is altijd goed en het contact met collega’s blijft ook aanwezig als ik bij een klant zit. Het is fijn om onderdeel van een team uit te maken waarin iedereen zijn/haar expertise heeft en deze gebruikt om elkaar direct te helpen.”

Jeroen van Draanen

Consultant/Project Manager

Jeroen van Draanen

Lees het verhaal van Jeroen

“Projecten doen we samen; met de klant, met het projectteam, maar ook samen met heel Grabowsky. We staan voor elkaar klaar en omdat we met ervaren en slimme mensen werken die initiatief nemen en mogelijkheden zien, realiseren we geweldige dingen; Een gouden formule!”