Ontwikkeling op vlakken die ik wil

Na mijn studie ‘Business, IT & Management’ ben ik als consultant gaan werken bij één van de grotere IT dienstverleners. Per toeval ben ik toen beland in de informatiebeveiliging en specifiek binnen het Digital Identity domein. Na een aantal detacheringsopdrachten bij grote klanten wilde ik mij verder verdiepen en specialiseren op het gebied van Digital Identity .

Via een oud-collega hoorde ik over Grabowsky en na mijn eerste gesprek was ik gelijk overtuigd dat ik mij bij Grabowsky kon ontwikkelen binnen het Digital Identity domein. Ook de informele cultuur, het werken middels projecten en de complexiteit van de projecten spraken mij aan.

Sinds ik in dienst ben, heb ik ervaren dat ik de kans krijg om mij te ontwikkelen op de vlakken die ik wil, zowel op persoonlijk vlak door het aanbieden van coaching als inhoudelijk vlak door verschillende rollen te vervullen binnen mijn opdrachten.

Het klantportfolio is daarnaast zo gevarieerd dat elke opdracht anders is en nieuwe, complexe, uitdagingen biedt waardoor mijn werk altijd interessant blijft. De uitdagingen hoef ik nooit alleen te tackelen, ik werk veel samen met collega’s en door de jaren ervaring in dit domein is er altijd een collega die kan en wil helpen.

Christiaan Eenink

Business Consultant

thumbnail-4

Direct solliciteren?

Lees ook de andere verhalen

Irene Torrubia

Solution Consultant

Irene

Lees het verhaal van Irene

“De bedrijfscultuur, de drive om waarde te leveren aan de klant, het projectportfolio en de mogelijkheid om mijn functie af te stemmen op mijn vaardigheden en ambities spraken mij erg aan.”

Len Verdel

Project Manager

Screenshot 2021-01-20 at 11.03.49

Lees het verhaal van Len

“Na een periode gewerkt te hebben bij een van de grote spelers op de energiemarkt was ik op zoek naar een klein bedrijf waar het uitgangspunt is werken met elkaar voor elkaar, met de sfeer van een familiebedrijf. Per toeval kwam ik bij Grabowsky terecht waar het direct goed voelde.”

Anouk Mulder

Practice lead

FP Fotografie HR -36

Lees het verhaal van Anouk

“De kleinschaligheid van Grabowsky, de fijne informele sfeer, het brede portfolio aan klanten en de mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling maken mijn werk inderdaad aantrekkelijk en uitdagend!”

Thijmen Duive

Practice lead

portretten-1262

Lees het verhaal van Thijmen

“Als jij je best doet, zorgen wij er samen voor dat je het vak onder knie krijgt, luidde de boodschap. Deze mentaliteit creëert een vertrouwde werkomgeving met een fijne werksfeer en een heus familiegevoel”

Jeroen van Draanen

Consultant/Project Manager

Jeroen van Draanen

Lees het verhaal van Jeroen

“Projecten doen we samen; met de klant, met het projectteam, maar ook samen met heel Grabowsky. We staan voor elkaar klaar en omdat we met ervaren en slimme mensen werken die initiatief nemen en mogelijkheden zien, realiseren we geweldige dingen; Een gouden formule!”

Paulina Eijgelaar

Senior Solution Consultant

FP Fotografie HR -50

Lees het verhaal van Paulina

“De sfeer is altijd goed en het contact met collega’s blijft ook aanwezig als ik bij een klant zit. Het is fijn om onderdeel van een team uit te maken waarin iedereen zijn/haar expertise heeft en deze gebruikt om elkaar direct te helpen.”