De drive om waarde te leveren aan de klant

In 2014 ben ik vanuit Spanje naar Nederland verhuisd om mijn studie Toegepaste Statistiek voort te zetten. Na drie jaar als softwareontwikkelaar gewerkt te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde in contact komen met de menselijke kant van de techniek, dus consultancy bij een IT-bedrijf klonk als een goede match. Een vriend van me gaf me hele goede referenties over Grabowsky, dus ik besloot te solliciteren.

Al tijdens het interviewproces werd het me duidelijk hoeveel waarde Grabowsky hecht aan zijn medewerkers. De bedrijfscultuur, de drive om waarde te leveren aan de klant, het projectportfolio en de mogelijkheid om mijn functie af te stemmen op mijn vaardigheden en ambities spraken mij erg aan.

Ik besloot om de overstap naar consultancy te maken en het Grabowsky team te gaan versterken. Ik begon midden in de eerste lockdown, maar dat weerhield mijn collega’s er niet van om me erg welkom te laten voelen.

Een dag in het leven van een Solution Consultant is nooit hetzelfde. Ik geniet van het werken aan verschillende projecten en de diversiteit aan taken, van technisch tot meer procesgericht, en de kans om mijn kennis uit te breiden op verschillende gebieden zoals architectuur en het leren van nieuwe tools.

Iedereen binnen het team is erg gemotiveerd om met hun kennis en ervaring bij te dragen aan de uitdagingen waar we voor staan. Al met al vind ik Grabowsky een geweldige plek om met te ontwikkelen als mens en als professional. Ik ben erg blij om deel uit te mogen maken van dit team.

Irene Torrubia

Solution Consultant

Irene

Direct solliciteren?

Lees ook de andere verhalen

Anouk Mulder

Practice lead

FP Fotografie HR -36

Lees het verhaal van Anouk

“De kleinschaligheid van Grabowsky, de fijne informele sfeer, het brede portfolio aan klanten en de mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling maken mijn werk inderdaad aantrekkelijk en uitdagend!”

Len Verdel

Project Manager

Screenshot 2021-01-20 at 11.03.49

Lees het verhaal van Len

“Na een periode gewerkt te hebben bij een van de grote spelers op de energiemarkt was ik op zoek naar een klein bedrijf waar het uitgangspunt is werken met elkaar voor elkaar, met de sfeer van een familiebedrijf. Per toeval kwam ik bij Grabowsky terecht waar het direct goed voelde.”

Thijmen Duive

Practice lead

portretten-1262

Lees het verhaal van Thijmen

“Als jij je best doet, zorgen wij er samen voor dat je het vak onder knie krijgt, luidde de boodschap. Deze mentaliteit creëert een vertrouwde werkomgeving met een fijne werksfeer en een heus familiegevoel”

Paulina Eijgelaar

Senior Solution Consultant

FP Fotografie HR -50

Lees het verhaal van Paulina

“De sfeer is altijd goed en het contact met collega’s blijft ook aanwezig als ik bij een klant zit. Het is fijn om onderdeel van een team uit te maken waarin iedereen zijn/haar expertise heeft en deze gebruikt om elkaar direct te helpen.”

Jeroen van Draanen

Consultant/Project Manager

Jeroen van Draanen

Lees het verhaal van Jeroen

“Projecten doen we samen; met de klant, met het projectteam, maar ook samen met heel Grabowsky. We staan voor elkaar klaar en omdat we met ervaren en slimme mensen werken die initiatief nemen en mogelijkheden zien, realiseren we geweldige dingen; Een gouden formule!”