Projecten doen we samen

Na afronding van de opleiding HRM en diverse banen in dit vakgebied kwam ik erachter dat ik vooral enthousiast werd van IT in combinatie met de interactie met mensen. Ik zag continu mogelijkheden om processen beter, betrouwbaarder en efficiënter te maken en wist dit te vertalen naar kansen.

Ik wilde me verder ontwikkelen op het gebied van Digital Identity en met een drive om te leren werd deze ruimte mij gegeven bij Grabowsky. Ik werd warm ontvangen en merkte al snel dat zowel op de werkvloer als daarbuiten de sfeer goed, constructief en positief is.

Projecten doen we samen; met de klant, met het projectteam, maar ook samen met heel Grabowsky. We staan voor elkaar klaar en omdat we met ervaren en slimme mensen werken die initiatief nemen en mogelijkheden zien, realiseren we geweldige dingen; Een gouden formule!

In projecten lopen we regelmatig tegen onvoorziene omstandigheden aan. Als dingen anders gaan dan gepland blijven we positief en kijken we vooruit. We parkeren even, bepalen de impact, stellen eventueel het plan bij en gaan weer verder. Om uiteindelijk het doel samen te bereiken.

Ik vind het in mijn rol als consultant/Project Manager geweldig om te zien dat we de verwachtingen kunnen overtreffen. Door goed te luisteren en nauw samen te werken zijn we in staat om de echte vraag in kaart te brengen en te beantwoorden.

Jeroen van Draanen

Consultant/Project Manager

Jeroen van Draanen

Direct solliciteren?

Lees ook de andere verhalen

Irene Torrubia

Solution Consultant

Irene

Lees het verhaal van Irene

“De bedrijfscultuur, de drive om waarde te leveren aan de klant, het projectportfolio en de mogelijkheid om mijn functie af te stemmen op mijn vaardigheden en ambities spraken mij erg aan.”

Len Verdel

Project Manager

Screenshot 2021-01-20 at 11.03.49

Lees het verhaal van Len

“Na een periode gewerkt te hebben bij een van de grote spelers op de energiemarkt was ik op zoek naar een klein bedrijf waar het uitgangspunt is werken met elkaar voor elkaar, met de sfeer van een familiebedrijf. Per toeval kwam ik bij Grabowsky terecht waar het direct goed voelde.”

Anouk Mulder

Practice lead

FP Fotografie HR -36

Lees het verhaal van Anouk

“De kleinschaligheid van Grabowsky, de fijne informele sfeer, het brede portfolio aan klanten en de mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling maken mijn werk inderdaad aantrekkelijk en uitdagend!”

Thijmen Duive

Practice lead

portretten-1262

Lees het verhaal van Thijmen

“Als jij je best doet, zorgen wij er samen voor dat je het vak onder knie krijgt, luidde de boodschap. Deze mentaliteit creëert een vertrouwde werkomgeving met een fijne werksfeer en een heus familiegevoel”

Jeroen van Draanen

Consultant/Project Manager

Jeroen van Draanen

Lees het verhaal van Jeroen

“Projecten doen we samen; met de klant, met het projectteam, maar ook samen met heel Grabowsky. We staan voor elkaar klaar en omdat we met ervaren en slimme mensen werken die initiatief nemen en mogelijkheden zien, realiseren we geweldige dingen; Een gouden formule!”

Paulina Eijgelaar

Senior Solution Consultant

FP Fotografie HR -50

Lees het verhaal van Paulina

“De sfeer is altijd goed en het contact met collega’s blijft ook aanwezig als ik bij een klant zit. Het is fijn om onderdeel van een team uit te maken waarin iedereen zijn/haar expertise heeft en deze gebruikt om elkaar direct te helpen.”