Junior IT Services Consultant

Uitdaging? Verantwoordelijkheid? Vrijheid?
Als Junior IT Services Consultant in het uitdagende vakgebied ‘Digital Identity’ krijg je het allemaal. Je maakt deel uit van een klein, enthousiast team dat het eerste aanspreekpunt is voor onze toonaangevende klanten voor wie informatiebeveiliging super belangrijk is. Je beantwoordt vragen over de technische oplossing die we bij een klant gerealiseerd hebben en wij nu in beheer hebben. Jij zorgt voor de glimlach op het gezicht van onze klanten en overtreft hun verwachtingen door op enthousiaste en vlotte wijze vragen te beantwoorden en op te lossen. De kennis en ervaring die je je in deze functie eigen maakt, kun je gebruiken om in de toekomst door te groeien in onze snel ontwikkelende organisatie. Hiervoor krijg je alle ruimte en de juiste ondersteuning.

Wat ga je doen?

Je bent als Junior IT Services Consultant verantwoordelijk voor:

 • Het beantwoorden en oplossen van vragen van onze klanten. Je bent voor hun het eerste aanspreekpunt. Je belt, regelt en coördineert totdat hun vraag of probleem structureel is opgelost of verbeterd. Je beantwoordt bijvoorbeeld vragen als: “Er is een security kwetsbaarheid gevonden, wat voor actie dienen wij hierop te ondernemen?” of “Help, onze IT-omgeving werkt niet meer!”. Je beantwoordt de vraag zelf of schakelt zo nodig de hulp van je collega experts in.
 • Het proactief signaleren en oplossen van incidenten voordat de klant het merkt. Hiervoor gebruiken we actieve monitoring en werken we met processen, instructies en innovatieve software van de leiders op het gebied van Digital Identity, zoals; CyberArk, SailPoint en Okta.
 • Het proactief informeren van onze klanten over nieuwe ontwikkelingen van deze software.
 • De samenwerking met verschillende ontwikkel teams bij klanten. Hierdoor breid je je kennis uit over toonaangevende softwareoplossingen. Dit maakt doorgroeien binnen Grabowsky in de toekomst mogelijk.
 • Het bijdragen aan klantrapportages en de communicatie met de klant op een manier dat de klant zich gehoord, begrepen en geholpen voelt en waar mogelijk verrast. Je legt dit zorgvuldig vast in ons klanten-support systeem.
 • Het bewaken van processen die bijdragen aan de veiligheid van onze klanten en onszelf. Je zorgt ervoor dat deze processen pragmatisch en effectief blijven. Denk bijvoorbeeld aan het behandelen van back-up procedures en het actueel houden van de Support kennisbank, zodat de informatie toegankelijk is voor klanten en collega’s.

Nieuwsgierig naar Grabowksy?

Binnen de Benelux is Grabowsky al bijna 35 jaar een sterke speler op het gebied van Digital Identity. Wij willen écht begrijpen wat de klantvraag is en structureren de klantvraag daarom altijd aan de hand van de business drivers: Business enablement, Business efficiency, Compliance, Security and Risk, User experience.

Wie ben jij?

 • Je houdt van een gezellige en informele sfeer en wil naast hard werken ook bijdragen aan het samen leuk hebben.
 • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en in staat om vragen van klanten enthousiast en naar tevredenheid te beantwoorden.
 • Je hebt interesse in en affiniteit met IT en techniek en functioneert op HBO/WO niveau
 • Je hebt de drive om te leren en bent net afgestudeerd of hebt al enige ervaring binnen een support-afdeling.
 • Je houdt van een uitdaging, bent kritisch, flexibel en daadkrachtig.
 • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Werken kun je overal, jezelf ontwikkelen als mens en als professional doe je bij Grabowsky! Naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij:

 • Vrijheid en verantwoordelijkheid: ruimte voor eigen inbreng en zelfontplooiing.
 • Ontwikkeling: de technische kennis die je helpt om de vraag van de klant deskundig te beantwoorden en datgene wat jou helpt om jouw potentieel verder te ontdekken en maximaal te benutten. Denk aan coaching, trainingen en andere opleidingen.
 • Persoonlijke aandacht: een organisatie waar met menselijke maat gehandeld wordt en het individu boven een bepaalde rol of situatie geplaatst wordt; we kijken naar wat echt het beste bij je past en het beste voor je is.
 • Inspiratie: een omgeving waar er naast hard werken ook samen leuke dingen worden gedaan zoals onze GrabowSKI, sportevenementen, bioscoop avonden en kwartaaldiners.

Meer weten?

Nog vragen of behoefte aan meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Sabine of Sam via: jobs@grabowsky.com.

Ben jij de Junior IT Services Consultant die wij zoeken?  * = verplicht veld