Het vakgebied Digital Identity is oneindig interessant

Na een periode gewerkt te hebben bij een van de grote spelers op de energiemarkt was ik op zoek naar een klein bedrijf waar het uitgangspunt is werken met elkaar voor elkaar, met de sfeer van een familiebedrijf. Per toeval kwam ik bij Grabowsky terecht waar het direct goed voelde.

In mijn rol als Project Manager ondersteun ik een team van kneiterslimme en stuk voor stuk bijzondere collega’s. Ik ben verantwoordelijk voor een succesvol project, wat betekent: goed voor de klant, goed voor de medewerkers en goed voor Grabowsky. Ik haal mijn energie uit het zorgen dat iedereen in het team kan doen waar diegene het beste in is.

Mijn achtergrond ligt in de bedrijfskunde. Ik had nooit gedacht dat ik bij een IT bedrijf terecht zou komen en het zo leuk zou vinden. Het vakgebied Digital Identity is oneindig interessant: je krijgt te maken met zeer complexe techniek, bedrijfsprocessen en mensen. Je krijgt bovendien een kijkje in de keuken van de meest interessante bedrijven.

Bij Grabowsky word je gewaardeerd om wie je bent. Je krijgt het vertrouwen en wordt gestimuleerd verantwoordelijkheid te nemen. Je wordt ondersteund om je te ontwikkelen in je vak en als mens. Verder drinken we soms een borrel, spelen een potje tafelvoetbal en heeft Grabowsky een collectieve Star Wars afwijking.

Len Verdel

Project Manager

Screenshot 2021-01-20 at 11.03.49

Direct solliciteren?

Lees ook de andere verhalen

Anouk Mulder

Practice lead

FP Fotografie HR -36

Lees het verhaal van Anouk

“De kleinschaligheid van Grabowsky, de fijne informele sfeer, het brede portfolio aan klanten en de mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling maken mijn werk inderdaad aantrekkelijk en uitdagend!”

Thijmen Duive

Practice lead

portretten-1262

Lees het verhaal van Thijmen

“Als jij je best doet, zorgen wij er samen voor dat je het vak onder knie krijgt, luidde de boodschap. Deze mentaliteit creëert een vertrouwde werkomgeving met een fijne werksfeer en een heus familiegevoel”

Irene Torrubia

Solution Consultant

Irene

Lees het verhaal van Irene

“De bedrijfscultuur, de drive om waarde te leveren aan de klant, het projectportfolio en de mogelijkheid om mijn functie af te stemmen op mijn vaardigheden en ambities spraken mij erg aan.”

Paulina Eijgelaar

Senior Solution Consultant

FP Fotografie HR -50

Lees het verhaal van Paulina

“De sfeer is altijd goed en het contact met collega’s blijft ook aanwezig als ik bij een klant zit. Het is fijn om onderdeel van een team uit te maken waarin iedereen zijn/haar expertise heeft en deze gebruikt om elkaar direct te helpen.”

Jeroen van Draanen

Consultant/Project Manager

Jeroen van Draanen

Lees het verhaal van Jeroen

“Projecten doen we samen; met de klant, met het projectteam, maar ook samen met heel Grabowsky. We staan voor elkaar klaar en omdat we met ervaren en slimme mensen werken die initiatief nemen en mogelijkheden zien, realiseren we geweldige dingen; Een gouden formule!”