Een gevarieerde werkweek

Tijdens mijn studie Bewegingswetenschappen heb ik een interesse in programmeren verworven. Daarom ben ik vanuit het hoge noorden naar het westen verhuisd om IT professional te worden. Na jarenlang security applicaties te beheren, wilde ik graag de stap maken naar deze te implementeren; zo kwam ik bij Grabowsky terecht.

Erg leuk om mijn ervaring nu te kunnen gebruiken om zowel kleine als grote organisaties van advies op maat te voorzien om Privileged Access Management (PAM) naar een hoger niveau te tillen. Samen met Grabo collega’s werken we samen met key users aan de klantzijde, van security officers tot systeembeheerders, om tot een passend advies te komen en meestal ook tot een ontwerp en implementatie van een IAM of PAM applicatie.

Een werkweek is meestal erg gevarieerd; ik ga langs bij verschillende klanten door het land heen, maar kan meestal ook een dag op kantoor langskomen. Hier komen collega’s samen om elkaar te helpen met werkzaamheden, maar naast hard werken is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid aan de voetbal- of lunchtafel. De sfeer is altijd goed en het contact met collega’s blijft ook aanwezig als ik bij een klant zit.

Het is fijn om onderdeel van een team uit te maken waarin iedereen zijn/haar expertise heeft en deze gebruikt om elkaar te helpen.

Paulina Eijgelaar

Senior Solution Consultant

FP Fotografie HR -50

Direct solliciteren?

Lees ook de andere verhalen

Irene Torrubia

Solution Consultant

Irene

Lees het verhaal van Irene

“De bedrijfscultuur, de drive om waarde te leveren aan de klant, het projectportfolio en de mogelijkheid om mijn functie af te stemmen op mijn vaardigheden en ambities spraken mij erg aan.”

Len Verdel

Project Manager

Screenshot 2021-01-20 at 11.03.49

Lees het verhaal van Len

“Na een periode gewerkt te hebben bij een van de grote spelers op de energiemarkt was ik op zoek naar een klein bedrijf waar het uitgangspunt is werken met elkaar voor elkaar, met de sfeer van een familiebedrijf. Per toeval kwam ik bij Grabowsky terecht waar het direct goed voelde.”

Anouk Mulder

Practice lead

FP Fotografie HR -36

Lees het verhaal van Anouk

“De kleinschaligheid van Grabowsky, de fijne informele sfeer, het brede portfolio aan klanten en de mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling maken mijn werk inderdaad aantrekkelijk en uitdagend!”

Thijmen Duive

Practice lead

portretten-1262

Lees het verhaal van Thijmen

“Als jij je best doet, zorgen wij er samen voor dat je het vak onder knie krijgt, luidde de boodschap. Deze mentaliteit creëert een vertrouwde werkomgeving met een fijne werksfeer en een heus familiegevoel”

Jeroen van Draanen

Consultant/Project Manager

Jeroen van Draanen

Lees het verhaal van Jeroen

“Projecten doen we samen; met de klant, met het projectteam, maar ook samen met heel Grabowsky. We staan voor elkaar klaar en omdat we met ervaren en slimme mensen werken die initiatief nemen en mogelijkheden zien, realiseren we geweldige dingen; Een gouden formule!”