Support Consultant

Uitdaging? Verantwoordelijkheid? Vrijheid?
Ja, als Support medewerker in het uitdagende vakgebied ‘Digital Identity’ bij Grabowsky krijg je het allemaal. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je beantwoordt vragen over de technische oplossing die we bij een klant gerealiseerd hebben en die wij nu beheren. Jij zorgt voor de glimlach op het gezicht van onze klanten en overtreft hun verwachtingen door op enthousiaste en vlotte wijze hun vragen te beantwoorden en op te lossen samen met je collega’s. Samen versterken wij de weerbaarheid en wendbaarheid van onze toonaangevende klanten.

Wat ga je doen?

Je bent als Support Consultant verantwoordelijk voor:

 • Het beantwoorden en afhandelen van vragen van onze klanten om issues structureel op te lossen of implementaties te verbeteren. Je beantwoordt bijvoorbeeld vragen als: “Er is een security kwetsbaarheid gevonden in het softwarepakket dat wij gebruiken, wat voor actie dienen wij hierop te ondernemen?” of “Help, onze omgeving werkt niet meer!”. Je bepaalt zelf of samen met anderen wie de vraag kan beantwoorden en zo nodig schakel je hierbij de hulp van je collega experts in.
 • Het proactief informeren van onze klanten over nieuwe ontwikkelingen van de software die ze afnemen. Dit zijn onder andere CyberArk, SailPoint en Okta. Volgens Gartner en Forrester leiders op het gebied van Digital Identity.
 • Het monitoren van vitale systemen van onze klanten en acteren op hoge prioriteit incidenten die direct opgelost moeten worden door de inzet van de juiste collega’s.
 • De samenwerking met verschillende ontwikkel teams bij klanten. Hierdoor breid je je kennis uit over toonaangevende softwareoplossingen. Dit maakt doorgroeien binnen Grabowsky in de toekomst mogelijk.
 • Het bijdragen aan klantrapportages en de communicatie met de klant op een manier dat de klant zich gehoord, begrepen en geholpen voelt en waar mogelijk verrast. Je legt dit zorgvuldig vast in ons klanten-support systeem.
 • Het bewaken van processen die bijdragen aan de veiligheid van onze klanten en onszelf. Denk aan het behandelen van back-up procedures en het actueel houden van de Support kennisbank, zodat de informatie toegankelijk is voor klanten en collega’s.

Nieuwsgierig naar Grabowksy?

Binnen de Benelux is Grabowsky al meer dan 30 jaar een sterke speler op het gebied van Digital Identity. Wij willen écht begrijpen wat de klantvraag is en structureren de klantvraag daarom altijd aan de hand van de business drivers: Business enablement, Business efficiency, Compliance, Security and Risk, User experience.

Wie ben jij?

 • Je houdt van een uitdaging, bent flexibel en wil jezelf verder ontwikkelen.
 • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en in staat om vragen van klanten enthousiast en naar tevredenheid te beantwoorden.
 • Je hebt interesse in IT en techniek en functioneert op HBO/WO niveau.
 • Je hebt de drive om te leren en bent net afgestudeerd of hebt al enige ervaring binnen een support-afdeling.
 • Je houdt van een gezellige en informele sfeer en wil naast hard werken ook bijdragen aan het samen leuk hebben.
 • Je kan zowel zelfstandig als in een team hard werken.
 • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Werken kun je overal, jezelf ontwikkelen als mens en als professional doe je bij Grabowsky! Naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij:

 • Vrijheid en verantwoordelijkheid: ruimte voor eigen inbreng en zelfontplooiing.
 • Ontwikkeling: de technische kennis die je helpt om de vraag van de klant deskundig te beantwoorden en datgene wat jou helpt om jouw potentieel verder te ontdekken en maximaal te benutten. Denk aan coaching, trainingen en andere opleidingen.
 • Persoonlijke aandacht: een organisatie waar met menselijke maat gehandeld wordt en het individu boven een bepaalde rol of situatie geplaatst wordt; we kijken naar wat echt het beste bij je past en het beste voor je is.
 • Gezelligheid: een omgeving waar er naast hard werken ook samen leuke dingen worden gedaan zoals onze GrabowSKI, sportevenementen, bioscoop avonden en kwartaaldiners.

Meer weten?

Nog vragen of behoefte aan meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Sabine of Sam via: jobs@grabowsky.com.

Ben jij de Support Consultant die wij zoeken?  * = verplicht veld