“Als jij je best doet, zorgen wij er samen voor dat je het ‘vak’ onder knie krijgt”

In januari 2017 begon mijn avontuur bij Grabowsky. Na een studie gezondheidswetenschappen en een korte carrière in het zorgdomein, kwam ik via een vriend bij Grabowsky. Dat ik inmiddels wat programmeerervaring en kennis van informatiebeveiliging had opgedaan was een pré, maar belangrijker was de match met de cultuur en de drive om te excelleren.

“Als jij je best doet, zorgen wij er samen voor dat je het ‘vak’ onder knie krijgt”, luidde de boodschap. Deze mentaliteit creëert een vertrouwde werkomgeving met een fijne werksfeer en een heus familiegevoel, ondanks de diversiteit in persoonlijkheden en achtergronden van collega’s.

Een flink aantal succesvolle projecten verder, durf ik te stellen dat ik mij het vak aardig eigen heb gemaakt. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt uit het feit dat ik de kans heb gekregen om een nieuwe “Practice” op te zetten binnen Grabowsky. Kortgezegd betekent dit dat ik mijn eigen winkeltje mag gaan runnen, met als doel ons portfolio uit te breiden met twee nieuwe producten. Een mooie nieuwe uitdaging, dus voorlopig gaat mijn avontuur bij Grabowsky lekker door.

Thijmen Duive

Practice Lead

portretten-1262

Direct solliciteren?

Lees ook de andere verhalen

Irene Torrubia

Solution Consultant

Irene

Lees het verhaal van Irene

“De bedrijfscultuur, de drive om waarde te leveren aan de klant, het projectportfolio en de mogelijkheid om mijn functie af te stemmen op mijn vaardigheden en ambities spraken mij erg aan.”

Len Verdel

Project Manager

Screenshot 2021-01-20 at 11.03.49

Lees het verhaal van Len

“Na een periode gewerkt te hebben bij een van de grote spelers op de energiemarkt was ik op zoek naar een klein bedrijf waar het uitgangspunt is werken met elkaar voor elkaar, met de sfeer van een familiebedrijf. Per toeval kwam ik bij Grabowsky terecht waar het direct goed voelde.”

Anouk Mulder

Practice lead

FP Fotografie HR -36

Lees het verhaal van Anouk

“De kleinschaligheid van Grabowsky, de fijne informele sfeer, het brede portfolio aan klanten en de mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling maken mijn werk inderdaad aantrekkelijk en uitdagend!”

Paulina Eijgelaar

Senior Solution Consultant

FP Fotografie HR -50

Lees het verhaal van Paulina

“De sfeer is altijd goed en het contact met collega’s blijft ook aanwezig als ik bij een klant zit. Het is fijn om onderdeel van een team uit te maken waarin iedereen zijn/haar expertise heeft en deze gebruikt om elkaar direct te helpen.”

Jeroen van Draanen

Consultant/Project Manager

Jeroen van Draanen

Lees het verhaal van Jeroen

“Projecten doen we samen; met de klant, met het projectteam, maar ook samen met heel Grabowsky. We staan voor elkaar klaar en omdat we met ervaren en slimme mensen werken die initiatief nemen en mogelijkheden zien, realiseren we geweldige dingen; Een gouden formule!”