Een team van supergezellige collega’s!

‘Denken in oplossingen’, het is Sales de afgelopen 25 jaar aardig ingeprent. Maar wat is een oplossing als je de échte vraag van je klant niet kent? Als je niet de tijd krijgt om écht door te vragen? Of je klant zelfs een beetje uit te dagen? Bij Grabowsky krijg je de ruimte om de bedrijfsprocessen bij de klant en de kansen in de markt écht te begrijpen. Om hiermee de klant zo goed mogelijk te adviseren en de best passende software erbij te kiezen. Grabowsky werkt uitsluitend met de (ook volgens analysten als Gartner, Forrester en KuppingerCole) allerbeste technologie partners – om dan samen de oplossing te formuleren en naar volle tevredenheid op te leveren en te onderhouden.

Het hoogste kennisniveau, de beste software, een team van supergezellige collega’s in een informele sfeer. Daarom koos ik voor Grabowsky. En dan hebben we ook nog de allerleukste klanten. Kom jij er ook bij?

Vincent Philipsen

Customer Success Manager
Sales Executive

Vincent Philipsen

Direct solliciteren?

Lees ook de andere verhalen

Irene Torrubia

Solution Consultant – SailPoint

Irene
“The company culture, the drive to deliver value to the client, the project portfolio and the opportunity to tailor my function to my skills and ambitions were very appealing to me,  so I decided to make the switch into consultancy and join the team.”

Het hele verhaal lezen?

Len Verdel

Project Manager

Screenshot 2021-01-20 at 11.03.49
“Na een periode bij een van de grote spelers op de energiemarkt was ik op zoek naar een klein bedrijf waar het uitgangspunt is werken met elkaar voor elkaar, met de sfeer van een familiebedrijf. Per toeval kwam ik bij Grabowsky terecht waar het direct goed voelde.”

Het hele verhaal lezen?

Thijmen Duive

Practice lead – ForgeRock & Okta

portretten-1262
Als jij je best doet, zorgen wij er samen voor dat je het vak onder knie krijgt, luidde de boodschap. Deze mentaliteit creëert een vertrouwde werkomgeving met een fijne werksfeer en een heus familiegevoel”

Het hele verhaal lezen?

Paulina Eijgelaar

Senior Solution Consultant – CyberArk

FP Fotografie HR -50
“De sfeer is altijd goed en het contact met collega’s blijft ook aanwezig als ik bij een klant zit. Het is fijn om onderdeel van een team uit te maken waarin iedereen zijn/haar expertise heeft en deze gebruikt om elkaar direct te helpen.”

Het hele verhaal lezen?

Jeroen van Draanen

Solution Consultant – One Identity

Jeroen van Draanen
“Projecten doen we samen; met de klant, met het projectteam, maar ook samen met heel Grabowsky. We staan voor elkaar klaar en omdat we met ervaren en slimme mensen werken die initiatief nemen en mogelijkheden zien, realiseren we geweldige dingen; Een gouden formule!”

Het hele verhaal lezen?

Christiaan Eenink

Business Consultant

thumbnail-4
“Via een oud-collega hoorde ik over Grabowsky en na mijn eerste gesprek was ik gelijk overtuigd dat ik mij bij Grabowsky kon ontwikkelen binnen het IAM domein. Ook de informele cultuur, het werken middels projecten en de complexiteit van de projecten spraken mij aan.”

Het hele verhaal lezen?